Ubytovanie - Hotel DSZSU


Naše ubytovacie zariadenie poskytuje návštevníkom ubytovanie v novozrekonštruovaných izbách a apartmánoch, ale aj pôvodných 2, 3 a 4-lôžkových izbách.

  • 18 novozrekonštruovaných izieb a 2 novozrekonštruované apartmány (1.-3. poschodie) majú vlastné sociálne zariadenie (umývadlo, sprcha, WC) a sú vybavené plochou TV so satelitnymi programami.
  • 4 nezrekonštruované izby majú spoločné sociálne zariadenie, TV a wifi na chodbe, na izbách je umývadlo ( 4. poschodie)

 

Nástup (Check-in): od 14:00 hod / Odchod (Check-out): do 10:00 hod.

1. poschodie – (novzrekonštruované izby):
– 2x apartmán s kuchynkou, 2x 3-lôžková izba
2. poschodie – (novozrekonštruované izby):
– 5x 2-lôžková izba, 1x 3-lôžková izba
3. poschodie – (novozrekonštruované izby):
– 9x 2-lôžková izba, 1x 3-lôžková izba

Pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom školstva poskytujeme zľavu na ubytovaní 5€ z ceny ubytovania.

Ponúkame rôzne druhy ubytovania - záleží od vašich požiadaviek

0
PODLAŽIA
0
IZIEB
0
LÔŽOK

APARTMÁN

Apartmán pre 4 osoby
Vkusne zariadený nefajčiarsky apartmán o rozlohe 40 m2 disponuje obývačkou, spálňou a priestrannou predsieňou s kuchynkou. Apartmán je vhodný pre 2 – 4 osoby. V spálni je pohodlná manželská posteľ s rozmermi 200×180 cm, obývačka je vybavená rozkladacím gaučom s rozmermi 190 x 160 cm, ktorý slúži aj ako prístelka. Apartmán ďalej disponuje vlastnou kúpeľnou so sprchou, samostatnou toaletou, priestranným šatníkom a malou chladničkou. Samozrejmosťou je internetové Wi-Fi pripojenie na izbách v celom hoteli. Apartmán je vybavený aj plochou TV so satelitnými stanicami.

DVOJLÔŽKOVÁ IZBA (STANDART) S MANŽELSKOU POSTEĽOU

Izby po rekonštrukcii
Dvojlôžková nefajčiarska izba (13 m2) s manželskou posteľou 200 x 180 cm má vlastné sociálne zariadenie so sprchou a toaletou. Na izbe je k dispozícii TV s plochou obrazvkou. Samozrejmosťou je internetové Wi-Fi pripojenie.

DVOJLÔŽKOVÁ IZBA (STANDART) S ODDELENÝMI POSTEĽAMI

Izby po rekonštrukcii
Dvojlôžková nefajčiarska izba (13 m2) s oddelenými posteľami 200 x 90 cm má vlastné sociálne zariadenie so sprchou a toaletou. Na izbe je k dispozícii TV s plochou obrazvkou. Samozrejmosťou je internetové Wi-Fi pripojenie.

TROJLÔŽKOVÁ IZBA (STANDART) S ODDELENÝMI POSTEĽAMI

Izby po rekonštrukcii
Trojlôžková nefajčiarska izba (15 m2) s oddelenými posteľami 200 x 90 cm má vlastné sociálne zariadenie so sprchou a toaletou. Na izbe je k dispozícii TV s plochou obrazvkou. Samozrejmosťou je internetové Wi-Fi pripojenie.